Category Archives: Porno strap on

  Spa och massage linköping spa

  spa och massage linköping spa

  15 nov Spa. Välkommen till relaxavdelning som erbjuder dig och ditt sällskap två varma bubbelbad och en kallvattentunna. Vi har även en bastu för damer och en för herrar samt ett mindre omklädningsrum med dusch och handdukar till din vistelse hos oss! Våra behandlingar är utformade av den svenska Kerstin. Boka vår relaxavdelning tillsammans med någon av våra andra behandlingar, bygg ditt eget spapaket! OBS! Tänk på att du ej kan boka Börja med en skön stund i vårt relaxrum med bubbelbad & bastu 1 timme, avsluta med varsin spa massage 45min när kroppen är uppmjukad från badet. Om så önskas kan en massage. Handbad, peeling, nagelbandsvård, mask, nagellack samt avslutande massage & fuktkräm.

  Spa och massage linköping spa - like

  Lerinpackning Inpackning i varm mineralrik lera. Vår spaavdelning är inspirerad av Hamam och håller skön värme. Vi är en liten anläggning med fokus på kvalitet och gott gästbemötande. Vardag kr samt helg kr  Något extra! p.a.u.s. skönhet & hälsa. Spa mitt i Linköpings city vid Quality hotel Ekoxen. Här kan du boka SPA-paket med övernattning på hotellet. På SPA-avdelningen finns ett brett behandlingsutbud. Allt från hudvård till massage, såsom. Från den 1 februari har vi utökat våran verksamhet med uppköp av Hudgarnisonen i Linköping! River Spa vill fokusera på spa paket och relax paket medan friskvård och behandlinger utförs på våran anläggning i Hudgarnisonen. Presentkort kan användas på både anläggnigar. Boka vår relaxavdelning tillsammans med någon av våra andra behandlingar, bygg ditt eget spapaket! OBS! Tänk på att du ej kan boka Börja med en skön stund i vårt relaxrum med bubbelbad & bastu 1 timme, avsluta med varsin spa massage 45min när kroppen är uppmjukad från badet. Om så önskas kan en massage. spa och massage linköping spa

  Spa och massage linköping spa - idea very

  Behöver ni extra tid till dusch o. Samt en tropisk regndusch, torrbastu, ångbastu och ett Sinnenas Rum, där du kan koppla av i vilstolar med egna hörlurar och skön musik. Newport Plus Vackra textilier i klassisk design Hela Sverige.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *